Fransutbildning Södertälje

Fransutbildning Södertälje

Efterfrågan på fransförlängning har ökat markant i södertälje. Att vakna på morgonen med långa och täta ögonfransar har varit en dröm för många. Olika franskurvor, färger, varianter och designs ses rama in ögonen på både unga och gamla kvinnor. Många kvinnor sparar tid då man faktiskt slipper använda mascara tack vare fransförlängningen. Senaste tiden har allt fler kunder hör av sig till oss och efterfrågar fransstylister i södertälje vilket breddar för en marknad och karriär som fransstylist när du väljer att gå din fransutbildning hos oss.

Makeuputbildning & Fransutbildning

Söker du gå din fransförlängningsutbildning i Södertälje? Då har du kommit rätt. Vi har sedan 2008 utbildat fransstylister runt om i Sverige. Magdalena Moldoveanu, välkänd Frilansare och Makeupartist, var en av våra tidiga elever som vi utbildat. Idag har Magdalena egna makeuputbildningar och båda parterna är glada och stolta över att kunna erbjuda vår fransutbildning hos Magdalena i Södertälje från och med augusti 2022. Jag Suziie, som håller i utbildningen har jobbat som franslärare i över 15 år. Fransskolan är Seyf-godkänd och vi håller hög standard.

Suziie Hawsho med elever under certifiering
fransutbildning
Eleverna visar upp sitt härplastintyg de fått under sin fransutbildning i Södertälje

Singelutbildning och Volymutbildning

Vad är egentligen en komplett grundutbildning? Idag finns det många tekniker man kan kan lära sig och de flesta är separata kurser/ utbildningar som man väljer till. Sanningen är det att du troligtvis kommer att behöva åtminstone 3 av dessa tekniker. Alla människor är olika, precis som vi har olika typer och kvalite på fransarna så har vi även önskemål. Det är lika vanligt med att kunder efterfrågar singelfransar så som volymfransar. Därför är det viktigt att du har en bra och bred grund för att kunna anpassa designen på fransarna enskilt för varje kund. Vi erbjuder dig en komplett grundutbildning istället för att gå vardera singelutbildning och volymutbildning separat. 2D är ytterligare en fransteknik som vi använder oss utav och är otroligt användbar som ett alternativ till mixfransar. Nedan kan du klicka på länken för att ta reda på mer om vårt kursupplägg och priser.

Vad ingår i min fransutbildning?