Övriga Utbildningar inom Skönhet

Övriga Utbildningar inom Skönhet


Project Description

 • 0
 • 28 januari, 2016

Browlift utbildning med Neyes Brows

Vi erbjuder dig Browlift utbildning med Neyes Brows kvalitetsprodukter. Du får en komplett grund för att kunna anpassa de perfekta ögonbryna till varje enskild kund.

Kursstart 8.30-12.30
Modell för browlift behövs kl 11.30.
Pris: 6.630kr

Kommande kursdatum 2024:
Kontakta oss för kursdatum

 

Södertälje vid efterfrågan.
*Bokningslänk finns längst ner på sidan.

Kursinnehåll Neyes Browlift utbildning

finished1Med Neyes Brows Browlift utbildning får du lära dig att forma, färga, plocka, trimma och vaxa bryn. Med hjälp av alla dessa steg tillsammans kan du som browartist hjälpa dina kunder få vackra ögonbryn byggt på deras egna förutsättningar. Du blir diplomerad direkt efter kursen.

Kursinnehåll:

 • Färgning av ögonbryn
 • Färglära- hur man väljer nyans baserat på kundens naturliga färger på hår, ögon, hud mm
 • Vaxning av ögonbryn- teknik och form
 • Formning och mätning av ögonbryn
 • Plock med pincett samt trimning
 • Design- olika bryn, ansiktsformer
 • Sjukdomar relaterade till hår och ögon
 • Anatomi samt växtcykel
 • Produktkännedom
 • Re- growth program för skadade eller felplockade ögonbryn
 • Browlifting med och utan lim (2 tekniker)
 • Kundkonsultationer och eftervård

waxing1

 

 

Neyes Browlift utbildning 

Många drömmer om fylliga och buskiga ögonbryn, med browlift eller browlamination är det möjligt för även mycket tunna bryn att se fullständiga och buskiga ut igen. Endast några få bryn räcker för att skapa den fullständiga bryneffekten. Med olika lotioner lyfts ögonbrynen upp och ser fylligare och tjockare ut.
Letar du efter den perfekta behandlingen för naturligt buskiga ögonbryn? Då är browlamination behandligen du och dina kunder kommer att älska! Vår steg 2, LamiSilk är rena vitamindrömmen för ögonbryna. Läs mer om LamiSilk längre ner. Du lär dig även att färga ögonbryna i samband med behandlingen.

Brow_Lamination_Instagram_200x200

Produkter som ingår i kurspaketet:

5 Browlift Lotion kit (4 produkter per kit 0,8ml st)
1 Y-kam (10 styckna)
1 Glue Balm
1 Clear it
1 Fix it
1 Color Me ögonbrynsfärg Black
1 Color Me ögonbrynsfärg Blue-Black
1 Color Me ögonbrynsfärg Brown
1 Color Me ögonbrynsfärg Light Brown
1 Color Me ögonbrynsfärg Graphite
1 Neyes Eye Make up Remover
1 Neyes Brows Scizzy
1 Neyes Cleansing tip (100st)
1 Powder Tread
1 Folietejp
1 Pincett

*Med reservation för eventuella produkt ändringar, se vår webbutik för specifikation av varje produkt. Kitt värde ca 2.630kr

Lamisilk

Vår närande lotion vid browlamination. Lamisilk förser ögonbrynen med näringsämnen, fukt och glans. Den mjuka och närande kompositionen bearbetas i ögonbrynen i den mest mottagliga fasen av laminering. LamiSilk appliceras direkt efter Brow Perm Step 1. Som ett resultat fungerar fiberlagret som en svamp och absorberar direkt de viktiga näringsämnena i LamiSilk.
Verkningstid 3-4 min

lami_silk_step2_200x200Bild2

LamiSilk består av viktiga komponenter så som;

 • KERATIN Keratin har ett högt svavelinnehåll på grund av dess cysteininnehåll. Cystein bildar disulfidbroarna som stabiliserar och stärker håret. Keratinet i LamiSilk ger ögonbrynen en speciell fasthet efter ögonbrynslaminering.
 • HYALURONSYRA transporterar och binder fukten in i cementämnet – matrisen. Hyaluronsyra stödjer och påskyndar cellförnyelse. På detta sätt fylls de uttorkade fuktdepåerna i håret och håret får ny glans och volym.
 • PROVITAMIN B5 påskyndar läkningsprocessen för torrt, sprött och orenligt ögonbrynshår. Det är fuktgivande, jämnande, ökar ögonbryns fukt och elasticitet. På grund av den mycket små molekylstorleken kan den tränga in i håraxeln och lagra fukten där.
 • SILKEPROTEIN ger ögonbrynshåret en underbar glans, reparerar sprött hår, tränger in djupt in i hårets insida, fyller de skadade områdena i håret och jämnar ut det grova bandskiktet där proteinerna täcker håret som en skyddande film.
 • ARGANOLJA tränger in djupt i håret, ger långvarig fukt och elasticitet i hårfibrerna. Det erbjuder en avgörande fördel jämfört med andra oljor: det fastnar inte och tynger ner håret.
 • RICINOLJA tränger mycket djupt in i hårstrukturen, ger håret fukt, vilket gör det smidigt och mindre brytbart. Mot vatten och vattenlösliga föroreningar bildar oljan en mekanisk skyddsfilm och stärker således ögonbrynen. Triglyceriden av ricinolsyra, även kallad triricinolein, är känd för sin mycket höga tokoferolhalt (vitamin E). ?- och to-tokoferoler dominerar i ricinolja. Båda fungerar som fria radikaler och fungerar således som en antioxidant. Det ultimata skyddet för ögonbrynen!

Neyes Lashlift utbildning 

Älskar du ögonfransar och drömmer om det perfekta utseendet? Ta din chans nu och registrera dig för vår exklusiva utbildning inom lashlift!  Som alla bra stylister vet är ögonområdet särskilt viktigt: det återspeglar ofta essensen i hela stylingen och kräver därför mycket uppmärksamhet. Ögonfransar är särskilt viktiga för att få ögonen att lysa. I vår workshop kommer du att lära dig hur du kan få perfekta ögonfranslyft och hur du kan uppnå hisnande resultat på nolltid. Du kommer få lära dig att göra denna behandling med keratin samt färgning av fransarna. Diplom erhåller direkt efter.
Du kommer även att få inlogg till vår onlineplattform med extra utbildningsmaterial och videos.

lashliftkurs

Pris: Ordinarie pris 5.180kr inklusive startkitt

I kittet ingår:

1 Liftingtool
1 Lim
5 Gelpads
5 Olika storlekar av siliconpads
5 Lotion 1
5 Lotion 2
5 Lotion 3 keratinbooster
1 Color me Blue Black
1 Fix it
1 Long tipped applicators
1 Eyemakeup Remover

kit

Kommande kursdatum 2024:
15 Februari kl:14.00 (modeller behövs 15.30. – 2 platser kvar

Södertälje vid efterfrågan.

 

Vi erbjuder även lashliftutbildning online. Läs mer här: Kurser – OMNi CONCEPT By Suzannah | Onlinekurser


Klicka på knappen nedan för att komma till vår bokningssida:

Bokningsknapp kurser Xtremelashes.se

Betalning

Vi använder oss utav Klarna.