Våra fransar

Här har vi samlat en kort information om våra fransar. Vi erbjuder ett stort sortiment av fransar för den kreativa fransstylisten. Varje sig du föredrar tekniker som singel, mjuk volym, eller hybridfransar m.m så finns det mängder av fransar att välja mellan.

FAUX MINK PRECISION™ PREMADE FANS X50® CURVATURE

Gå förbi traditionella metoder för  volymfransar och gå in i ett nytt kapitel av applicering av volymfransar med Faux Mink Precision™ Premade Fans. Upptäck färdiga  3D, 6D och 8D volymfjädrar snyggt presenterade för enkel upptagning och fastsättning. Resultatet? Snabbare applicering av fransar, extra tid för att fullända din design, mer tid att boka ytterligare 1-2 kunder per dag och märkbart större vinster.

Precision Premade Fans Eyelash Extensions har utvecklats till höga standarder och överträffar konkurrenterna i utseende, konsistens och prestanda. Upptäck jämnt fördelade fransfjädrar över hela kollektionen och smala baser i bukettstil för en sömlös och långvarig fastsättning.
Upplev en flexibel, rik svart fiber med en matt finish och en uthållig franskurva som förblir hel  dag efter dag utan att dras ihop. Simma, duscha, gå på spa, träna och sov utan rädsla för volym, krullning eller färgförlust.

Multiplicera fransdensiteten och bemästra volymfransapplicering med förbättrad Ease, Speed & Precision™.

FAUX MINK INFINITY Lashes

Har delade toppar som ger en fjäderig, stråig och ultrasmidig franslook
Underlättar att stänga luckor på glesa franslinjer och eliminerar behovet av att använda tjockare och skrymmande fransar för det.

Väger 50 % mindre än traditionella runda fransar; känns nästan viktlös
Ger längre, fylligare, mörkare, mer voluminösa böjdare fransar med bestående retention mellan ReLashes(påfyllningar).
Patenterad ergonomisk LashPak™ möjliggör mångsidig förvaring: horisontell eller vertikal förvaring för att enkelt lagra och välja franstyper och dimensioner.

Du kan använda 2D teknik och stapla på varandra. Detta skapar en fjäder. Eftersom de väger 50% mindre kan du enkelt stapla två  styckna 0,15 diameter på varandra.
1 Faux Mink Infinity Lash består av 2 st fransar som redan sitter ihop

Den perfekta plattformsfransen!

Konstruerad med Unique Lash Shape-teknologi. Faux Mink Infinity™ ögonfransförlängning är den perfekta plattformsfransen som man säkert kan stapla fransar(stacking-metoden) och fjädrar på för att skapa Omni Volume® franslooker med lätthet, hastighet och precision med förbättrad retention vid halva vikten! Vi rekommenderar att du använder Faux Mink Infinity™-fransen som den primära fransen vid stacking-metoden . Den unika figuren-8-formen gör att limmet kan täcka alla sidor tillräckligt för alla fästtekniker – topp, sida, botten eller wrapping- med fantastiska effekter!

FAUX MINK BOLD™ OMNI VOLUME™ Lashes

De universella revolutionerande Omni Volume ™ Eyelash Extensions är individuella förlängningar som vidhäftas varsamt vid baserna med en egen, lätt, transparent och flexibel formel som gör att du kan skapa fjädrar med jämnt fördelade förlängningar som är breda vid spetsarna, förbli hållna tillsammans vid basen och faller inte isär under fästningen. Som namnet antyder är Omni Volume ™ Eyelash Extensions mångsidiga och universella! Använd dem för att skapa specialanpassade Xtreme Volume ™, Classic Single-Layer ™ och Hybrid-utseende.

Klassiska faux mink bold lashes

Dessa fransar finns i kurvorna x35, x40, x50 och x90 med tjocklekar från 0,03-0,20. Används vid både singel, hybrid, 2D och volym appliceringar.