Vår franslärare

Sedan år 2008 har vår franslärare Suziie Hawsho utbildat inom fransförlängning. Suziie är även VD och franschisetagare för Xtremelashes i Sverige. Genom åren har vi haft många franslärare som utbildat tillsammans med Suziie. För närvarandet erbjuder vi inte lärarutbildningar för att driva egna utbildningar. Detta för att vår franslärare vill erbjuda en exklusiv utbildning runt om i Sverige där kvaliten på utbildningen är kontrollerad och håller samma höga standard.

Att vara franshisetagare för Xtreme Lashes är absolut det mest spännande, utvecklande och roligaste jag någonsin gjort. Jag startade Xtreme Lashes 2008, då fransförlängning fortfarande var nytt och mycket okänt för de flesta. För flera år sedan var jag alltid tvungen att förklara vad fransförlängning är för något, hur det fungerar, hållbarhet osv. Idag ser man nästan varannan gå runt med fransförlängning! Mycket har hänt de senaste åren och utvecklingen går bara fram. Det som ger mig mest inspiration är säkerheten, kvalitén och alla nya tekniker/produkter som framställs. Varje år åker jag till USA på vidareutbildningar för att kunna ta med mig hem allt nytt och vidareutbilda, inspirera och ge kreativitet till alla våra fransstylister som vi utbildat genom åren. Sedan jag startade företaget har jag jobbat som lärare inom fransförlängning och även om min roll är flera så är utbildandet något som sitter djupt i mitt hjärta. Jag vill alltid kunna ge eleverna alla tips och tricks jag känner till! Mitt mål är att de alla blir proffs!”

Suziie Hawsho, VD, Franshisetagare Xtreme Lashes Sverige 2008-2024

Xtreme® Lashes grundades i USA 2005Xtreme® Lashes grundades i USA av Jo Mouselli. Hennes mål var att fördjupa sig inom skönhetsbranschen och framställa något nytt och lyxigt för alla kvinnor. Denna nya faschinerande metod kom att bli mycket populär i USA och redan efter ett par år så har företaget expanderat till 50 länder!  Xtreme® Lashes har utbildat över 10.000 stylister och utgör 51% av all fransförlängning som finns på marknaden-  Xtreme® Lashes är Värdsledande inom Fransförlängning.