Fransstylist Utbildning

Fransstylist Utbildning X90_zoom open up

Marknadens bästa utbildning till fransstylist! Välj Xtreme Lashes om du vill utbilda dig inom fransförlängning. Vi erbjuder kurser med certifikat och marknadsledande produkter med högsta kvalitet. Kurserna är godkända av SEYF (Svenska Estetikers YrkesFörbund) vilket borgar för både hög kvalitet och att du får djupgående kunskaper även om säkerhet och de lagkrav som ställs för att få arbeta med fransförlängning.

Fransstylist – ett framtidsyrke

Fransförlängning har fullkomligen exploderat på den svenska marknaden under de senaste åren och intresset för denna typ av behandlingar växer stadigt. Det är allt fler som väljer att förlänga sina ögonfransar för att få tätare och tjockare fransar. Efterfrågan på duktiga fransstylister beräknas därför att öka även under kommande år och därför finns det goda möjligheter att utveckla en verksamhet inom detta område.

Det som tidigare ansågs vara en ren lyxbehandling som enbart ett fåtal hade råd med har nu blivit något som var och varannan väljer att göra, precis som att gå till frisören för att klippa håret. Det är lätt att förstå varför då just ögonfransarna kan göra mycket för hur man uppfattas. Med täta och långa ögonfransar ser man pigg och fräsch ut, även om man väljer att i övrigt gå helt osminkad. Ögonfransarna gör mycket även för en makeup. Det blir ett helt annat djup i ögonen med lite tätare och längre fransar.

Kort sagt, fransförlängning är populärt och nu är den perfekta tiden för att utbilda sig till fransstylist!

Det här ingår i vår utbildning till fransstylist

När du väljer Xtreme Lashes så får du en heltäckande utbildning som innehåller allt från materialkännedom och arbetsteknik till kunskaper om lagstiftning, säkerhet och hygien. Vi vet att det krävs så mycket mer än att köpa på sig lite lim och lösögonfransar för att kunna arbeta på ett bra sätt. Det är viktigt att du får utbildning av en kunnig lärare som vet exakt vilka problem man kan stöta på i början och hur man tar sig vidare.

Vi visar steg för steg hur du på ett tryggt och säkert sätt utför fransförlängningar som blir riktigt snygga och som kunden blir 100% nöjd med. Bara så kan du bygga upp en hållbar verksamhet där du får trogna kunder som återkommer till din salong varje gång det börjar bli dags för nya fransar.

Kontakta oss för att få mer information om våra kommande kurser och kurstillfällen. Du kan läsa mer om de kurser som vi erbjuder och klicka dig vidare till respektive kategori nedan.

  Kontakta Oss

  Våra kurser

  Vi erbjuder ett flertal olika kurser för såväl nybörjare som erfarna fransstylister. Vi hjälper dig att påbörja en ny yrkesbana eller att bredda din nuvarande med kvalificerade kurser och certifieringar som visar att du verkligen har de kunskaper som krävs för att kunna erbjuda riktigt snygga fransförlängningar.
  oo neyes

  Fransstylist grund


  Vår grundläggande utbildning till fransstylist ger dig heltäckande kunskaper och tillräckligt med tid att öva för att kunna erbjuda professionella tjänster inom fransförlängning. Här får du lära dig om hur man bäst applicerar fransar för ett jämnt och snyggt resultat som passar kundens ögonform, materiallära, grundläggande kunskaper om sjukdomar och hur man arbetar hygieniskt, kundbemötande, marknadsföring med mera. Utbildningen tar mellan två och fyra dagar beroende på vilket paket du väljer och du har gott om tid på dig att praktisera innan du får ditt certifikat.

  Fransstylist fortsättning


  Du som redan är utbildad och certifierad fransstylist kan med vår fortsättningskurs lära dig ytterligare steg som kan hjälpa dig vidare på din yrkesbana. Lär dig exempelvis om hur du skapar fransar i olika lager, lagning om delar av en förlängning skulle ha fått en skada, design för att kunder med exempelvis tunga ögonlock ska se piggare ut eller för att kompensera för olika stora ögon med mera.

  Volymfransar


  Volymfransar har blivit ett populärt alternativ till enkla fransar. Om man önskar ett fylligare utseende och möjligheten att applicera flera lager med fransar så är volymfransar rätt väg att gå. Vår endagsutbildning för certifierade fransstylister ger dig de kunskaper du behöver för att även kunna erbjuda denna produkt till dina kunder.

  Komplementkurs / Comeover


  Här finns chansen för dig som inte är certifierad via vår skola att bli en del av vårt nätverk. Om du redan har erfarenhet av fransförlängning och/eller utbildning från en annan skola så skräddarsyr vi en utbildning anpassad till dina förkunskaper.

  Vi erbjuder även en onlinekurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper eller fylla i kunskapsluckor.

  Ögonbryn


  Om du är intresserad av att även kunna erbjuda plockning och formning av ögonbryn så erbjuder vi kurser inom detta området. Bli certifierad browstylist via Neyes Brows där du lär dig tekniker såsom vaxning, trådning, formning och färgning och erbjud ett komplett utbud av tjänster till kunderna i din salong.

  Läs mer på respektive utbildnings sida genom att klicka på länkarna ovan eller kontakta oss via formuläret nedan för att få mer information om vårt fullständiga kursutbud.

   Kontakta Oss