Allmänna villkor

Allmänna villkor

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt på alla varor förutom på våra lim. Detta innebär att du har rätt till en ångerfrist på 14 dagar efter att du mottagit varan. Innan du returnerar varan skall du kontakta Suziie@xtremelashes.se för retur. Vi kan tyvärr inte erbjuda ångerrätt på våra lim då deras kvalitet påverkas av frakt och hantering.
För utbildningar gäller en ångerrätt på 7 dagar och ångerfristen gäller från den dag du anmäler dig / köper utbildningen i webbutiken. Detta gäller enbart om du anmäler dig / köper utbildningen senast 14 dagar innan utbildningstillfället. I annat fall gäller inte ångerrätten.

Reklamation

Vid reklamation av en vara kontakta Suziie@xtremelashes.se för reklamationsformulär. Reklamationen måste göras inom 2 månader från mottagandet.

GDPR

SH Xtreme Lashes Sweden AB är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på denna webbplats. Personuppgifterna inhämtas från dig i samband med att du beställer och betalar varor på webbplatsen. Uppgifterna används framförallt till vår administration av beställningar, fakturering av ordrar, samt för vår ekonomiska uppföljning och redovisning. Alla personuppgifter behandlas och sparas i vår databas. Order som beställs från oss skriv ut och arkiveras i en pärm för revisorn.